Пеглaњето е обврска која ги иритира повеќето. Работа кои повеќето ја сметаат за досадна, монотона, нешто што го сметаат за принудно и ни малку креативно. DDB Moscow прикажува друга страна на пеглањето, како начин на креирање слики служејќи се само со пегла и чаршав. Со тоа, повеќечасовното висење покрај даската за пеглање добива поинаков сензибилитет. Погледнете ги фотографиите и можеби поинаку ќе гледате на пеглањето и ќе посакате да создадете свои дела.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИгралиште за деца | Luckey Climber
Следна објаваДивиот свет во Вашето кафе | Yumi-Yumi
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР