Назад кон оригиналноста на проектот „Велосипедско складирање“, дизајн-студиото BYografia направи корисна креација наменета за велосипедистите, кои што секогаш имаат проблем со наоѓање простор да го складираат своето превозно средство, независно дали одлучуваат да го сместат во гаражата или во домот. Нивното идејно решение се концентрира во соодветна заштеда на простор. Едноставна библиотека достапна во 2 бои, која е корисна и за чување сите аксесоари потребни долж возењето, сместени помеѓу книги каде главниот лик е велосипедистот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВреме е за спиење
Следна објаваЕсен – време за љубов
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР