Не ретко се случува да впишеме погрешна адреса или пак врската да e скината или избришана и тогаш на Веб страната да ни се појави известување за грешка 404 – страницата не е пронајдена. Повеќе компании во светот токму на овие страни ја имаат покажано својата креативната страна, портетирајќи интересен дизајн, по некоја остроумна реченица, испирирани од бизнис сферата која ја опфаќа Веб страната или пак од поп културата. Во продолжение погледнете го нашиот избор на 10-те најкреативни 404 страници на Интернет.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВпечатливи кампањи за книги
Следна објаваФото на денот | Сонување
Величeњето и практикувањето на креативната страна на животот предизвикана од љубовта кон убавото ја одликува со особен креативен шарм и инспирација затекната на различни места. Пасионирана вљубеничка во визуелните форми на уметност, ја поддржува тежината на автентичните креативни артефакти кои го издржале тестот на времето - доволно долго за да создадат нова приказна за уметноста, раскажана преку херојските очи на истата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР