Frame of mind  е  многу позитивно видео кое што инспирира забава и авантура. Се работи за  двајца креативни  пријатели Стивен и Бен кои што  се фотографираат на  повеќе локации на Хаваите.    Видеото е инспирирано од најавната шпица на Modern family.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВолшебниот свет на Dior
Следна објаваВреме е за спиење
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР