„Време е  за спиење, а доколку хрчиш остави ме прв/а да заспијам“.  Go to Sleep е  интересен анимиран филм во режија на Luis Carlos Uribe. Се работи за Менди и Франк, брачен пар кои имаат многу разлики кога ќе дојде време за спиење. Всушност, веруваме дека  многумина од вас и  ќе се пронајдат во наредните 2 минути, соочени со истиот проблем .

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗабава, фотографија и авантура
Следна објаваBookBike полица
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР