Ви претставуваме само мал дел од креативните маски за Вашиот iPhone. Сигурни сме дека секој од Вас ќе ја пронајде соодветната маска за себе, во зависност од Вашиот вкус. Нека Вашиот iPhone биде Вашето креативно дело.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР