Откако констатиравме дека денес со новата парадигма на комуникацијата и достапноста, за секунда до две сме на посакуваната дестинација, визуелно; по првиот дел, продолжуваме со мисијата пронаоѓање на најубавите книжарници на светот.

Едно свртување околу глобусот и детектирање на следните 5 пунктови кои мамат со наслови, изглед и атмосфера – Ви го презентираме вториот сет од 5 книжаници, а на Вас останува да си изберете дестинација. Како и да е, разочарувањето и губењето време се исклучени од оваа категорија. Уживајте најпрвин во предлозите, а подоцна се надеваме и во нивно материјализирање!

 Бет, Англија

Њујорк, САД

Милано, Италија

Амстердам, Холандија

Мастрихт, Холандија

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКекс
Следна објаваСветлосен допир на Вашата библиотека
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР