Едномесечната Ева Илиевска има тешкa вродена срцева маана (хипоплазија на аорта-синдром на хипопластично лево срце и белодробна хипертонија). Тешко дише и постојано има напади (несвестица и губење воздух). Неопходна и е итна операција во Клиниката за кардиологија во Софија. Операцијата чини 13,800 евра. Семејството не е во можност да ги покрие трошоците и моли за ваша помош.

Донирајте 100 ден со вртење на:

077/143-402 VIP
070/143-191 T-MOBILE
075/143-161 ONE

или на жиро сметките:

300-0070827508-86 Комерцијална банка
200-0016518668-27 Стопанска банка

За донации од странство:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X

NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
ADRESS:UL GJORCE PETROV BR 75 A
KUMANOVO 1300 MACEDONIA

Бидете хумани! Помогнете и на малечката Ева!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР