Jingzhou е спортски центар кој треба да биде изграден во централното градско подрачје на градот со исто име и е проект на Нациналното здружение на спортисти во Кина. Овој уникатен спортски комплекс ќе има спирални кровови кои ќе зафаќаат површина од 470 до 550 м2. Во склоп на спортскиот центар е предвидена сала за атлетски активности, како и шопинг центар, сала за концерти и саемски простор. Во другите два дела ќе има водна површина, како и спортска гимназија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИгра на сенки
Следна објаваПриродата низ објективот на National Geographic
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР