Како застапници на идејата „книги помеѓу Вашите чекори“, лондонското студио со реноме Levitate Architects важат за креатори на библиотека вградена во неискористениот простор на скалите во Вашиот дом. Спој на корисното и убавото, дури и од аспект на употреба како едно од омилените катчиња за читање во домот – со наслови по Ваш избор, во домашен амбиент.

Особено практична поради заштедата на простор и евидентното зачувување на добрата состојба на книгите поради својот отежнат дофат, првенството ефективна поради својата 2 во 1 намена: скалите сепак се фиксно позиционирани, зошто не би ги зачиниле со нешто благородно? Доколку и Вие поседувате скалила со празнини во Вашиот дом или пак имате намера такви да направите, воопшто не двоумете се во поглед на оваа идеја. Чекорете напоредно со Вашите книги!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДа му помогнеме на Кристијан
Следна објаваИгра на сенки
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР