Фасцинантниот хотел Cap Eden Rock, на јужниот дел од Cap d’Antibes, позициониран на Азурниот брег помеѓу Ница и Кан лежи на брегот кој ветува прекрасен медитерански поглед на морето и Леринските Острови, а е покрепен со 22 хектари градина и зелена борова шума.

Фигурира како место кое е создадено и негувано од наградуван тим на уметници, чија придружност на Француската Ривиера од неколку километри ја прави оваа маестрална зграда една од оние кои привлекуваат остроумни гости со стил; со ветување на ексклузивност, перфекција и приватност.

Фамозен поради своите луксузни соби, апармани и вили – со цветен парк и градина чиј морски поглед кој гарантира приватна тераса и отворено џакузи во секоја соба; за сметка на двете вили, на прилична оддалеченост од зградата поседуваат мирен отворен базен, скриен и заштитен од дрвјата: дури придружен со куќата на Вашиот сопствен батлер!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР