Секојдневно слушаме дека Македонците не се креативни и дека процентот на уметници е многу мал. За среќа ние постоиме за да докажеме дека не е така. Уживајте во прекрасната панорама од 360 степени на Плоштадот Македонија во Скопје.

Фотограф | Андреј Аговски

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР