Мајсторот за тетоважи Yomico Moreno од Венецуела создава едни од најморбидните и најреалистични тетоважи кои некогаш сте ги виделе. Ве предупредуваме дека некои фотографии се преинтензивни за чувствителни луѓе, па ако сеуште сакате да ги погледнете, сторете го тоа на сопствен ризик.

Морено прв пат добива интерес за тетовирање на возраст од 14 години и отогаш го има посветено сиот свој живот на оваа уметност. Тој вели дека негов омилен стил за тетовирање е реализмот, бидејќи во него има најголем предизвик.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДанската бунтовна кукла | Freja Beha Erichsen
Следна објава„Мачкини очи“ | Чекор по чекор
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР