Писател, музичар, карикатурист, и фотограф Gavin Hammond е талентиран уметник кој уште еднаш не изненади со оригиналниот начин на портретирање на неговиот град, Лондон. Наместо да чека убаво време и погодна светлина за фотографирање тој тргна во поход на дождливото англиско време и ги фотографираше рефлексиите на градот во вирчињата од дождовна вода по улиците.

Soho Pub

Whitehall

Southbank

Denmark Street

Buckingham Palace

Trafalgar Square

Big Ben

Covent Garden Church

St Pancras Station

Centrepoint

St Paul’s Cathedral

Covent Garden Busker

The London Eye

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР