Вахтанг Каландадзе e дечкото кој ја потресе цела Европа со неговата способност да произведува разни видови на звуци преку неговиот глас. Тој моментално е Европски шампион во бит бокс. Погледнете ја изведбата на Hit The Road Jack и бонус видеото кое сме сигурни дека ќе Ве остави без зборови. Уживајте.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР