Павел Титович е русин кој во 2005 година почнал да зе занимава професионално со црно–бела фотографија. Неговите фотографии се во класичен стил каде се преставени сензуални движења на мажи и жени голи или само со некој минимален материјал обвиткани околу телата. Кога ќе ги погледнете неговите фотографии немате чувство дека во нив има голотија бидејќи скоро и сите модели се свртени со грб или на страна  во простор кој изгледа голем и со темни ѕидови.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАртисти | Hercules and Love Affair
Следна објаваMadonna | “Girl Gone Wild”
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР