Andreas M. Wiese е германски сликар кој изработи серија на интересни слики во ретро стил, каде автомобилот има централно место.Овие слики се масло на платно кои се карактеристични по тоа што се без ликови само автомобили кои се во движење или паркирани во просторот доисполнет со стари згради,куќи,улици,мостови насликани со силни бои.

01

02

03

04

05

06

08

09

10

11

12

13

14

15

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПотпетици во пастелни тонови
Следна објаваФилм | A Dangerous Method(2011)
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР