Покрај многуте наши предлози околу тоа како би требало да ги третирате Вашите книги, на кои наслови да го подарите Вашето внимание или едноставно да Ве мотивираме кон поголем прилив на прочитани дела, по сите изгледи сме ги заобиколиле слатките мали работи кои го прават читањето полесно и поинтересно.

 

Станува збор за мини-обележувачи, мини-спојувалки кои ќе го сепарираат прочитаното од непрочитаното, кои нема да ја уништат ценетата хартија, а воедно ќе ја красат Вашата книга срамежливо ѕиркајќи позади нејзината насловна страна. Поради својата автентичност и уникатност, достапни на Etsy.com, како мало парче рачна уметност.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБесконечната соба | Dough Wheeler
Следна објаваПесочно платно
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР