“Модерна пештера” е канцаларија на архитектонското биро Selgas Canо од Шпанија изградена во шума.

Има форма на долга цевка која е поделена на два дела во жолто бела боја. Едниот дел е огромен прозорец а другиот дел е покрив.

Ентериерот е минималистички исто така поделен на два дела според боите.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВерувај дека најдоброто доаѓа
Следна објаваСкулптури од суво цвеќе
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР