Разгледајте ги следните фотографии, на кои луѓето се искористени како основен градежен материјал, за да се креира “Големата слика”.

Некои од фотографиите се направени уште во триесетите години од минатиот век, што докажува дека за да се направи маестрално дело, не е пресудна скапа опрема, туку креативната идеја.

Уживајте! :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВистински подарок за DJ
Следна објаваПрегратки меѓу куче и маче
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР