И животните се големи гушкачи. Галерија од кучиња и мачиња кои се прегрнуваат. Уживајте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛуѓе како пиксели
Следна објаваАнтички скулптури
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР