САЛИ ЕРТУНЧ

Драги другари,

Како што доаѓа крајот на 2022, така и доаѓа крајот на сличните постови од мене. Kако што не е крајот на 2022 сега, така ќе чуете уште за изложби со мое учество.

Другари,

Ве канам сите, што биле и што не биле, на изложбата со наслов LOOK UP!, којa ќе биде прикажан во Veleškiot Likoven Salon / Ликовен Салон на Naroden Muzej Veles.

Кој е за дружење и уживање во Велес,

– За Скопјаниве: скокнете во колите, фатете воз или автобус па во Велес на светотот тројство – пиво, дружба и пастрмајлија.

– А за Велешани, стани од својата фотеља и дојди во ликовниот салон, ќе ти биде интересно за малце повеќе од вчера, како и мене чест што ќе се запознам со Вас.

Се гледаме на последната самостојно и претпоследно искачање во 2022.

Ве сакам.

ФБ СТАТУС НА САЛИ ЕРТУНЧ

————————–

Дизајн на плакат: Amir Karahasan

 

НЕМА КОМЕНТАРИ