Во големо очекување на новиот филм на Disney, “The Muppets” кој почнува да се прикажува во кино салите на Денот на Благодарноста , неколку дена пред излегувањето на новиот дел од “The Twilight Saga:Breaking Dawn – Part 1”, беа објавени овие фантастични постери во кои Kermit ја презема улогата на Edward Cullen или поточно на Vamphibian, додека МисPiggy е претставена во улогата на Bella Swan, односно Bella Swine.


НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР