Дизајнерот Juri Zaech, кој живее и работи во Париз воведе еден нов, уникатен, персонализиран тренд во неговата работа. Имено, тој работи на колекција велосипеди со типографски изглед. Тоа се велосипеди кои наместо онаа стандардна рамка, имаат рамка со вашето име или името кое вие ќе си го нарачате. За жал, овој проект засега е само во фаза “на хартија”, иако кружат гласини дека дизајнерот веќе работи на неговиот прототип на вистински “Write a bike” велосипед.

Којзнае, можеби наскоро сите ќе возиме Александра, Игор, Маја, Мартин….. велосипеди.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајубавиот подарок за денот на вљубените
Следна објаваРецепт за љубов
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

1 коментар

Leave a Reply to JAs откажи одговор