Толку многу сме навикнати на здодевниот изглед на бар кодовите, што во моментов сигурно вашиот ум не може ни да замисли како бар кодот може да се претвори во уметност. Но, момците од vanitybarcodes.com & barcoderevolution.com знаат мала тајна – како овие навидум обични вертикални линии да ги претворат во кретаивна идеја, а истите сепак да можат да се скенираат, како стандардниот бар код.

Се разбира дека овие декоративни, а истовремено и функционални бар кодови ќе го направат производот визуелно поатрактивен, ќе придонесе да биде препознатлив како бренд, а купувачите полесно ќе го забележуваат.

Графичкиот дизајн може се.

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОбележани за цел живот
Следна објаваФото на денот | Бијонсе како врколак
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР