Анимација изработена од маркетинг агенцијата од Лондон “Future Deluxe”  за целите на кампања против светскиот глад. Полна со неверојатни анимирани кадри, илустрацијата истотака е мајсторски изработена и со соодветна музика за да ја надополни целата атмосфера.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДигиталната уметност на Адам Мартинакис
Следна објаваОблека од храна | Ted Sabarese
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР