Младиот студент и уметник Џејмс Френсис Бел се потрудил на многу духовит и интересен начин преку техниката на спојување фотографии, правејќи ги во анимација наречена “stop-motion” да создаде краток клип во кој ја опишува целата човекова историја и еволуција. Од Големот Бум, па се до денес тој потрошил доста листови од тетратка и посветил многу време во презентирање на нашата историја, но на негов, оригинален начин кој сигурно ќе ве орасположи.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР