Адвертајзинг агенцијата од Германија “Sehsucht” која е со доста висок профил и професионалност ја изработила оваа прекрасна анимирана реклама за “Volkswagen” која е со слоганот “Размислувај сино”.

[signoff]

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМесто каде душата се радува – Убуд (Индонезија)
Следна објаваПоследното возење
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР