Peachbeach е колаборативен проект на двајцата извонредни илустратори и дизајнери Атила Заноси и Ларс Вундерлих. Заедно, тие исполнуваат бројни заеднички подвизи од областа на урбаната и уличната уметност, илустрација, дизајн и забава :). Ова е нивната серија графити, која ја нарекуваат “Colour in forgotten places” притоа создавајќи прекрасни и шарени дела на места кои се отфрлени, заборавени од населението и ретко посетувани.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваГенетски портрети | Ulric Collete
Следна објаваАнгели и демони – Ден Браун
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР