Уживајте во оваа одбрана колекција на фотографии од екстремни спортови. Доколку сте љубител на адреналин и на превземање ризици, сигурно ќе ви се допаднат овие извонредни фотографии од бордери, бајкери, сурфери, скијачи додека тие уживаат во она што им е најголема страст во животот – екстремното живеење!

[signoff]

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР