Image may contain: one or more people, ocean, sky, bicycle, outdoor, nature and water

Урбани пејсажи на фотографот Ludwig Favre.

Доловувајќи ги сончевите денови во Los Angeles, Santa Barbara, Santa Cruz и San Francisco, серијалот не потсеќа на безгрижните летни моменти и добро познатата американска класика!

Image may contain: car, house and outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: one or more people, ocean, beach, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: sky, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, sky, shoes and outdoor

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: ocean, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: ocean, outdoor, water and nature

Image may contain: one or more people, ocean, sky, water, outdoor and nature

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: ocean, sky, water, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: ocean, sky, water, outdoor and nature

Image may contain: basketball court

Image may contain: ocean, sky, outdoor and nature

 

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛуксузни кујни!
Следна објаваДенови на финансиска писменост од 11 до 13 мај!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР