Mads Jakob Poulsen и Robert Nagy за 24 часа смислиле брилијатно пакување за презервативи со многу едноставна и хумористична порака која излегува кога ќе ги потрошите трите кондоми во пакувањето. Доколку ги вадите еден по еден од десно кон лево ( а така е препорачливо), на крајот ќе ви осамне пораката дека немате повеќе кондоми и… нема повеќе секс! Овој проект бил наменет за данската непрофитна организација “Sex and Health” која ќе ги дели овие симпатични презервативи бесплатно.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР