Скршеното не е секогаш оштетено, нели? Дали сте знаеле дека Кинезите скршените предмети ги лепеле со течно злато, за кога ќе се состават да се гледа нивната пукнатина и да се знае дека тоа нешто преживеало многу и има век и историја, која е многу повредна од нова чинија од продавница?

Па можеби водени по таа логика а можеби и само жедни за иновативност, артистите ширум светот започнуват нов тренд за малите канваси на прстите: нокти како скршено стакло.
Изгледа впечатливо, интересно, невообичаено и секако креативно, па пробајте!

dsc_0046sq glass-nails ob_a26a17_pink-shattered-glass-nails-7 f2 n____________ broken-mirror-metallic-nails shattered-glass-nails-4 n__ 15-cute-nail-art-designs-you-will-fall-in-love-with-9 %d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b5%d1%81 maxresdefault ejemplos_unas_cristal_roto_ shatteredglassstil09 e028eb2534c499d3cfa928e44aeef1bd apply_top_coat_-_shattered_glass_nails-opt screen-shot-2015-10-21-at-4-31-04-pm img_3240-2

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР