Анаис Мали е девојка родена од татко Полјак и мајка од Република Чад, има 20 години и светла иднина пред себе. Уникатна убавина добиена како комбинација на две раси. Нејзината кариера добива сериозен залет во 2009 година со појавувањето во презентација на брендот на Гвен Стефани, L.A.M.B. и истата година чекори по пистата на ревија на Вивиен Вествуд на Модната недела во Париз. Денес, има договор со Ford Models од Њујорк и е дел од ангелите на Victoria’s Secret. Красела повеќе насловни страници и била дел од едиторијали на Vogue во повеќе држави. Еве и зошто.

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР