Често пати сме се нашле себеси притиснати пред принудниот апарат за убавина: чиста кожа, совршено тело, завидни пропорции, мека коса, негувани нокти, снежна насмевка… бесконечна низа на фабрикувана убавина вешто спакувана во финален квази-идеолошки производ.
Совет: разговарајте со Вашата ќерка (сестра, внука, роднина, пријателка) пред тоа да го направи индустријата за убавина!

*Кампањата е финансирана од The Dove self-esteem fund.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДетска уметност со налепници
Следна објаваНајзабавните ѕидни закачалки
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР