Wacom го претстави Cintiq 24HD, интерактивна табла која нуди иновативно ниво на контрола, удобност и продуктивност со дисплеј кој има одлични перформанси и ергономска удобност.

 

Cintiq 24HD е дизајниран да ги задоволи барањата на сите дизајнери, илустратори, аниматори, видео уредници и други креативни професионалци во потрага по најдобрите искуства со пенкало на екранот. Погледнете го видеото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР