Погледнете ја оваа извонредна колекција на рекламни постери од самите почетоци на создавање на брендот Coca Cola, па се до денешен ден. Многу бои, илустрации, привлечни слогани и секакви стилови на рекламирање нуди оваа носталгична ретроспектива која го рефлектира растот на Coca Cola во најмоќен бренд на светот. Уживајте.

1889
1900
1910
1920
1924
1931
1935
1936
1942
1946
1947
1949
1952
1955
1956
1965
1974
1982
1984
1989
1993
2000
2006
2008
2011
2011

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХотел Катикиес ( Санторини )
Следна објаваСонот на сите креативни професионалци
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР