Оваа фотографија е направена на Карпестите Планини во Канада. Температурата е 30 степени под нулата, замрзнатите меури се всушност гас кој се ослободува од дното на езерото.

Фотограф | Emmanuel Coupe

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР