Lonelypeopleart се серија на илустрации од графичкиот дизајнер Chew Poh Koon кој живее и твори во Куала Лумпур, Малезија. Неговите исклучително слатки илустративни дела се најчесто со жирафи и секакви диви животни како главни елементи.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВреме е за чадор
Следна објаваПештерата Aven – Arman (Франција)
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР