МАРКЕТИНГ

Дивиан Артс е првата веб страна во Македонија која ја пренесува уметноста во различни облици на читателите и ја претставува креативната страна на животот.
Денес е водечки е магазин во Македонија за внатрешно уредување како и меѓу највлијателните портали од областа на модата, книжевноста, културата, дизајнот и секоја од 7-те уметности во Македонија.

На наградите “Сајт на годината 2014” награден е со 2-ро место во категоријата “Мода и Убавина” исто и на наградите во 2016та .

Mа “Сајт на Годината 2015″  Divian Arts го освои второто место за сајт со најдобар дизајн.

На “Сајт на годината 2017” освоено 1-во место во Македонија во категоријата “Мода и Убавина”.

– водење на маркетинг на социјалните мрежи

– изработување на веб страни

– развој на веб страни

 

За рекламирање на сајтот и за условите пишете ни на contact@divianarts.com