Divian Arts Creative Agency

Дивиан Артс е креативен тим кој што покрај својот е-магазин од 2015-та нуди и услуги од типот на: водење на маркетинг на социјалните мрежи, изработување на веб страни и развој на веб страни

За нас

Divian Arts е интернет магазин во Македонија која ја пренесува уметноста во различни облици на читателите и ја претставува креативната страна на животот. Divian Arts е проект на тим креативци кој сакаат да ја претставуваат креативната страна на животот.

Divian Arts започна со работа во април 2011 година и денес е водечки сајт во Македонија за внатрешно уредување како и меѓу највлијателните портали од областа на модата, книжевноста, културата, дизајнот и секоја од 7-те уметности во Македонија.

На годишните награди за "Сајт на Годината" Divian Arts за 2014 беше прогласен за 2 најпопуларен сајт во Македонија во категоријата "Мода и Убавина".

Исто така за наградите за "Сајт на Годината '15" Divian Arts за 2015 го освои второто место за сајт со најдобар дизајн во Македонија.

Дивиан Артс е креативен тим кој што покрај својот е-магазин од 2015-та нуди и услуги од типот на:

водење на маркетинг на социјалните мрежи

изработување на веб страни

развој на веб страни

проектирање на ентериери

изведба на ентериери

Наши Клиенти

 

Контакт

Кога ќе се спојат вистинските луѓе квалитетот е неизбежен. Затоа внимателно ги одбираме своите вработени, вработени на кои им е поважен клиентот од се друго, вработени кои сакаат професионален однос и меѓусебно почитување. Резултатот од таквиот однос го чувствуваме сите, затоа што го добиваме најдоброто што може да се создаде. Контактирај те нè !

Адреса

Софиска бр. 7

Телефон

+389 70 365 492

E-mail

contact@divianarts.com