Неделна програма во Јавна соба

БЕСПЛАТЕН ПРОСТОР ЗА ЗАЕДНИЧКО РАБОТЕЊЕ / FREE CO-WORKING SPACE ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД / HOLIDAY WEEKEND Facebook event link Facebook event link НОВА КУЈНА / NEW CUISINE МУЗИЧКА ПРОГРАМА / MUSIC...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (08.02 – 14.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 08.02 до 14.02.2016 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       09.02.2016...

Неделна програма во Јавна соба

НАСТАНИ ПРОМОЦИЈА НА НОВОТО МЕНИ ЗА ХРАНА Четврток 04.02.2016, 20:00ч ИЗЛОЖБА МУЗИЧКА ПРОГРАМА Facebook event link ДЕТСКИ РАБОТИЛНИЦИ Понеделник01.02.2016 19:00 - 20:00 НЛП Темата за овој пoнеделник е "Што понесов од старата година и...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (01.02 – 07.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 01.02 до 07.02.2016 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       02.02.2016...

„Деновите на Тетрис” Интимна аналогна фотографска меморија на Алек Бимбилоски...

На 30 јануари со почеток во 20:00ч во центарот Јавна соба се отвора изложбата „Деновите на Тетрис“, исклучително интимно гледиште на еден светски патник претставено...

Неделна програма во Јавна соба

МУЗИЧКА ПРОГРАМА Facebook event link ФОТО ИЗЛОЖБА Instagram profile of Alek Bimbiloski ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА „ТАНЦ" на Ана Андроска во Јавна Соба до 01. февруари 2016. "DANCE" - Ana Androska in...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (25.01 – 31.01)

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 25.01 до 31.01.2016 ќе имате можност да погледнете една премиера и две претстави кои се на тековниот...

Неделна програма во Јавна соба (18.01.2016 – 24.01.2016)

МУЗИЧКА ПРОГРАМА / MUSIC PROGRAMME Facebook event link Јавна соба на IMM Cologne со изложбата Young Balkan Designers / Public Room at IMM Cologne with the...

Искри искрени

Имам едно прашање до Вас. Да, „Вас“ се однесува на секој оној кој ја отвори оваа статија - дали од љубопитност, дали од лицемерие или...

Неделна програма во Јавна соба

  МУЗИЧКА ПРОГРАМА / MUSIC PROGRAMME Среда / Wednesday, 13.01.2016 22:00 STARA NOVA CELEBRATION Facebook event link Четврток / Thursday, 14.01.2016 21:00 BOSSA NOVA THURSDAY NIGHT Facebook event link Петок / Friday, 15.01.2016 21:30 FRIDAY NIGHT...

Вечерва изложба на фотографии на Александра Стеваноска

Вечерва со почеток во 19:30, во просториите на “Јавна соба“, се одржува првата самостојна изложба на фотографии на Александра Стеваноска. “Целта” на оваа селекција...

Неделна програма Јавна соба 05.01.2016 – 10.01.2016

  Музичка програма Пeток 08.01.2016 Време 21:30  Сабота 09.01.2016 21:30 ~ Big music spectacle ~ Nina Janeva & 2 Exit ~ Настани Сабота и недела 09 - 10.01.2016 Време 10:00 -...

Голем дизајн базар на 9. и 10. јануари во Јавна соба

МАКЕДОНСКИТЕ  ДИЗАЈНЕРИ ВО НОВ ЕКОНОМСКИ ПОДЕМ  Дизајн центарот Јавна соба најавува прва голема распородажба на дизајн производи со 100% македонски предзнак која ќе се реализира...

Неделна програма Јавна соба 23.12 – 27.12.2015

Музичка програма / Music programme Среда / Wednesday, 23.12.2015 20:00-24:00 Четврток / Thursday, 24.12.2015 21:00 - 24:00 Петок / Friday, 25.12.2015 21:30 - 01:00 Сабота / Saturday,...

Во гaлeријатa Флукс, во тек е изложба на Горан Менков!

Изложбата наречена "Што е потребно да се постане дијамант?" - на Горан Менков, уметник од Скопје, е отворена во галеријата Флукс. Авторот за изложбата вели...

„Музика и Танц“ – Новогодишен концерт со класична музика за деца-...

Во духот на новогодишната и божиќната атмосфера на 22 декември во Салон 19.19 во КИЦ (Културно информативен центар) во 18.00 и 19.30 часот ќе...