Фото на денот | Здраво задоволство

Во вжештената атмосфера на ова јунско зајдисонце, грев е човек да одбие слатко освежување... во името на таа племенита цел, ние Ви нудиме адеквантна...

Фото на ден | Ајде на базен!

Фотографија на Dan Martensen, дел од едиторијалот "Базенот е закон!" за The Sunday Telegraph со преубавата Ashley Smith. Сепак градските базени се спас од...

Фото на денот | Уметничко дело на природата

Уметничко дело на природата, над вулканскиот комплекс Puyehue-Cordón Caulle, Чиле. Светлината се создава од електрицитетот кога исфрлената вода се претвора во микс од капки...

Фото на денот | Прегратка

Прегрнувањето е позитивна и исклучително топла форма на комуникација која пренесува љубов, приврзаност, благодарност, пријателска грижа, охрабрување. Погледнете ги само како уживаат во прегратката....

Фото на денот | 54 години подоцна

Некој некогаш рекол: „Очекувањата и сеќавањата се само две лица на една иста паричка, фрлена во воздух во името на животното искуство“ -  оваа фотографија...

Фото на денот | Уживање

Нема ништо поубаво од ден на плажа со најдобрите пријателки... За денешната фотографија на денот ги одбравме овие четири девојки кои уживаат под Сонцето...

Фото на денот | Нов почеток

Фотографија која според авторот Марија Марачева претставува повторно раѓање или започнување на нов живот. Се надеваме дека ќе ви се допадне делото на Марија....

Фото на денот | Не ме вознемирувајте!

Фотографија од нашето секојдневие и навики. Сигурно ќе се пронајдат многу од Вас. Колку време поминувате читајќи списанија во Вашата бања?

Фото на денот | Детство

,,Тој кој го носи детството со себе, никогаш не старее. '' Се случува еднаш, но останува засекогаш. Трае кусо, но се памети долго. Почетокот на...

Фото на денот | Борба на сенки

Сенката како одраз на нашата внатрешна состојба, борбата со емоциите и проблемите кои секојдневно не мачат. Фотограф | Joel Robinson

Фото на денот | Љубов, а не војна!

На прв поглед изгледа дека на фотографијата е прикажан млад пар кој се бакнува, тотално несвесни за хаосот околу нив. Но, дали е така? Фотографијата...

Фото на денот | Планета Плоштад Македонија

Секојдневно слушаме дека Македонците не се креативни и дека процентот на уметници е многу мал. За среќа ние постоиме за да докажеме дека не...

Фото на денот | Богат

,,Богат не е оној кој многу има, туку оној кој многу дава.'' Некому, доволно му е и она малку што животот му го дал, за...

Фото на денот | Воинот

Karo е едно од најголемите племиња кои може да се сретнат во Африка. На фотографијата е прикажан припадник на ова племе, маскиран како воин. Фотограф...

Фото на денот | Шарен свет

И покрај сивилото на секојдневието, уживајте во својот шарен свет фокусирајќи се на убавите работи... Бидете свои и уникатни, баш како оваа жирафа :)

Фото на денот | Дождовна радост

,,Животот не е чекање бурата да помине, животот е да научиш да танцуваш на дождот.'' Малото слонче ужива во комбинацијата на дождовни капки и жуборливиот...