Светот кој не го познаваме

Ова е само мал дел од фотографиите кои се направени во биолошката станица на Белото Море. Фотографот Александар Семенов е воодушевен и шокиран од...

Моќта на Фотошоп

Фотографијата денес може да достигне до точка на совршенство благодарение на Фотошоп програмата.Сите имаме недостатоци,треба да се сакаме такви какви што сме,но кога станува...

Фотографија со “малку” поинаков стил

Рускиот фотограф Кезин Кантарда дефинитивно изненадува со неговиот стил и креативност.Знае како тоа што ќе го замисли да го претвори во фотографија.Фотосесијата што ќе...

Моменти кои ќе ви го одземат здивот

Делови од секунда кои ќе траат вечно и ќе остават многу луѓе без здив. Тоа е моќта на фотографијата.