Неделен хороскоп од 05.12 – 11.12.2016 година!

ОВЕН Работа - Ја запоставувате  сопствената кариера заради кариерата на партнерот, но сега тоа мора да се смени. Не можете да седите со скрстени раце. Љубов...

Неделен хороскоп (23 февруари- 1 март)

Прочитајте што ве очекува овој период според астрологијата. Овен Ви следува динамичен период во кој ќе бидете исполнети со самодоверба во односите со другите. Вашите иницијативи...

Астрологијата и шминката: Какви бои ви стојат?

Дали некогаш сте помислиле дека ѕвездите играат улога во тоа каква шминка ви стои, а каква не? Ние ви ги откриваме тајните на хороскопот...

Хороскоп од 01.02. – 07.02.2016 година!

ОВЕН Работа -  Добивате нов извор на енергија и конечно се враќате на своето старо расположение. Имате желба да доминирате и да бидете сериозно разбрани...

Неделен хороскоп (9-15 март)

Погледнете какви настани ви носи претстојната недела според хороскопот. Овен Ве очекува тензична, возбудлива и динамична недела со настани поврзани со некој ваш близок.  Ќе преземате...

Хороскоп од 11. 07. – 17.7.2016 година!

  ОВЕН Работа - Не се чувствувате добро кога ќе помислите дека ве чека уште една работна недела а одморот не е ниту на видик. Еден...

Неделен хороскоп (23-29 март)

Прочитајте што ве очекува во наредниот период според астрологијата. Овен Ви следува важна недела во однос на финансиите и кариерата, па искористете ги можностите што ви...

Хороскоп од 25.04. – 01.05.2016 година!

ОВЕН Ве следи деловна среќа. Се препорачува да бидете повеќе активни на деловно поле и успехот ви е гарантиран. Потрудете се да го покажете целиот...

Хороскоп од 23.05. – 29.05.2016 година!

ОВЕН Работа - Работните оврски и задачи ви се зголемени и вие не знаете што прво да сработите. Љубов - Домот, одмор и пријателите, ви се...

Неделен хороскоп од 26.10 – 01.11.2015 година

  ОВЕН Работа - На себе ја превземате одговорноста и одите во акција. Работите следејќи ја вашата природа, енергично и одлучно. Окупирани сте со политички проблеми. Совет -...

Хороскоп од 22.08. – 28.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела, сите деловните планови ви одат од рака, а тоа се рефлектира и на вашата финансиска ситуација. Време беше и на...

Хороскоп од 14.09. – 20.09.2015 година

ОВЕН Работа - Конфликтите на работа ќе ги решите во ваша корист, само со ладна глава. Вие владеете со ситуацијата, без разлика што имате страв...

Хороскоп од 31.08. – 06.09.2015 година

Oвен Работа - Навистина добар период за работа и пари. Немате никакви проблеми со колегите на работа. Многу вредно работите и очекувате некоја награда, која...

Неделен хороскоп (6-12 април)

Еве што можете да очекувате оваа недела според астрологијата. Овен На почетокот од неделата можни се мали недоразбирања, особено за работи поврзани со работното место. Добро...

Неделен хороскоп од 05.09. – 11.09.2016 година!

  ОВЕН Работа - Ќе ве следи одлично расположение на работа во текот на оваа недела. Идеите не ви се лоши, кога станува збор за решавањето...

Неделен хороскоп од 30.01 до 5.02.2017 година!

Овен Работа: Ќе ви биде потребно поголемо количество на енергија за да може да одговорите на обврските кои ве очекуваат неделава. Авторитативна личност ќе ви овозможи...