Неделен хороскоп од 24.10 – 30.10.2016 година!

  ОВЕН Работа - Ја решивте финансиската криза од минатата недела, но и понатаму ве мачи тоа, што немате доволно пари за вложување во проктот кој...

Неделен хороскоп од 18.10. – 23.10.2016 година!

ОВЕН Работа - Уште една работна недела, но овој пат плодна за вас Овнови. Ќе се радувате на подоброто работно место или на зголемените приходи. Љубов...

Хороскоп од 10.10 – 16.10.2016 година!

  ОВЕН Работа - Долго време не сте биле под ваков голем притисок на работа. Од вас како да се очекува премногу. Бидете трпеливи, бидејќи вашиот...

Неделен хороскоп од 03.10. – 09.10 2016 година!

ОВЕН Работа - Користете ги сите ваши дипломатски вештини, кои ќе ве спасат од конфиктната ситуација со колегите и претпоставените. Љубов - Ова е одличен период...

Хороскоп од 26.09. – 02.10.2016 година!

ОВЕН РАБОТА - Оваа недела ве очекува подобро позиционирање на работното место. Потребно е само малку повеќе да се ангажирате, за да успеете во тоа...

Хороскоп од 19.09. – 25.09.2016 година!

Овен Работа - Бидете внимелни во писмените преписки како и со документација се до 22. септември, додека планетата Меркур е во ретрограден од. Борбено! Појасна слика...

Хороскоп од 12.09. – 18.09.2016 година!

ОВЕН Работа -  Имате силна потреба за докажување. Во текот на оваа недела можете да направите поголема промена во својата кариера. Новото опкружување ви ја...

Неделен хороскоп од 05.09. – 11.09.2016 година!

  ОВЕН Работа - Ќе ве следи одлично расположение на работа во текот на оваа недела. Идеите не ви се лоши, кога станува збор за решавањето...

Хороскоп од 29.08 – 04.09.2016 година!

ОВЕН Работа - Чувствувате голем финансиски притисок, а на работа од вас очекуваат поинакви деловни активности, кои можат да ви донесат многу повеќе пари од...

Хороскоп од 22.08. – 28.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела, сите деловните планови ви одат од рака, а тоа се рефлектира и на вашата финансиска ситуација. Време беше и на...

Astrology corner: Лошите карактеристики на хороскопските знаци

Да видиме што велат ѕвездите за нашите недостатоци и да се потрудиме да ги поправиме со цел да сме најдобрите можни верзии на себеси. ...

Хороскоп од 15.08 – 21.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела е иделна за вас, направете и забележите ги на лист хартија новите одлуки, кои се однесуваат на деловниот план -...

Хороскоп од 08.08. – 14.08.2016 година!

ОВЕН Работа - По краткиот одмор, повторно сте во полна форма за работа. За започнување на сопствен бизнис, треба да почекате додека не се исполнат...

Хороскоп од 01.08. – 07.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Првата половина од неделата не е многу поволна за вас. Меѓутоа, кон крајот на неделата, се ќе си дојде на свое место....

Хороскоп од 24.07. – 31.07.2016 година!

Овен Работа - Оваа недела ве очекуваат убави и нови моменти на деловен план, иако колегите сметаат дека не сте спремни за додатна работа. Докажете...

Хороскоп од 18.07. – 24.7. 2016 година!

ОВЕН Работа - Можни се мали компликации на работа. Ви советуваме да побарате помош од личност родена во знакoт Бик или Рак. Љубов - Заради минатото...