Неделен хороскоп од 05.12 – 11.12.2016 година!

ОВЕН Работа - Ја запоставувате  сопствената кариера заради кариерата на партнерот, но сега тоа мора да се смени. Не можете да седите со скрстени раце. Љубов...

Неделен хороскоп од 27.11. – 04.12.2016 година!

ОВЕН Работа - За следниот деловен проект, не заборавајте на вашите високи професионални можности. Реагирајте на прав начин, за подобро да се снајдете во дадената...

Хороскоп од 21.11. – 27.11.2016 година!

ОВЕН Работа - Ве очекуваат поголеми обврски што ќе морате да ги одработите за кратко време, но без нервоза и со добар тим на соработници....

Хороскоп од 14.11-20.11.2016 година!

ОВЕН Работа - Во следниов период, ќе бидете во ситуација да се договарате за нова работа со некој кој е склон на ризици и спремен...

Неделен хороскоп од 07.-13.11.2016 година!

ОВЕН Работа - Со доза на резерва, прифатете ги ветувањата на вашиот претпоставен или на некоја влијателна личност. Доколку со таа личност сте во емотивна...

Неделен хороскоп од 31.10 – 06.11.2016 година!

ОВЕН Работа - Тешкиот период е зад вас, одите сигурно понатаму, само малку се изморивте. Направивте драстични промени и ќе видите дека се ќе оди...

Неделен хороскоп од 24.10 – 30.10.2016 година!

  ОВЕН Работа - Ја решивте финансиската криза од минатата недела, но и понатаму ве мачи тоа, што немате доволно пари за вложување во проктот кој...

Неделен хороскоп од 18.10. – 23.10.2016 година!

ОВЕН Работа - Уште една работна недела, но овој пат плодна за вас Овнови. Ќе се радувате на подоброто работно место или на зголемените приходи. Љубов...

Хороскоп од 10.10 – 16.10.2016 година!

  ОВЕН Работа - Долго време не сте биле под ваков голем притисок на работа. Од вас како да се очекува премногу. Бидете трпеливи, бидејќи вашиот...

Неделен хороскоп од 03.10. – 09.10 2016 година!

ОВЕН Работа - Користете ги сите ваши дипломатски вештини, кои ќе ве спасат од конфиктната ситуација со колегите и претпоставените. Љубов - Ова е одличен период...

Хороскоп од 26.09. – 02.10.2016 година!

ОВЕН РАБОТА - Оваа недела ве очекува подобро позиционирање на работното место. Потребно е само малку повеќе да се ангажирате, за да успеете во тоа...

Хороскоп од 19.09. – 25.09.2016 година!

Овен Работа - Бидете внимелни во писмените преписки како и со документација се до 22. септември, додека планетата Меркур е во ретрограден од. Борбено! Појасна слика...

Хороскоп од 12.09. – 18.09.2016 година!

ОВЕН Работа -  Имате силна потреба за докажување. Во текот на оваа недела можете да направите поголема промена во својата кариера. Новото опкружување ви ја...

Неделен хороскоп од 05.09. – 11.09.2016 година!

  ОВЕН Работа - Ќе ве следи одлично расположение на работа во текот на оваа недела. Идеите не ви се лоши, кога станува збор за решавањето...

Хороскоп од 29.08 – 04.09.2016 година!

ОВЕН Работа - Чувствувате голем финансиски притисок, а на работа од вас очекуваат поинакви деловни активности, кои можат да ви донесат многу повеќе пари од...

Хороскоп од 22.08. – 28.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела, сите деловните планови ви одат од рака, а тоа се рефлектира и на вашата финансиска ситуација. Време беше и на...