Хороскоп за ден 22.03.2018 година!

Овен Недоразбирањата со вашиот претпоставен можат многу лошо да делуваат врз вашето напредување на професионален план. Бидете посмирени и обидете се да најдете заеднички јазик...

Хороскоп за ден 21.03.2018 година!

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие промени ќе ви донесат повеќе...

Хороскоп за ден 20.03.2018 година!

Овен Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ке споделат незаборавни интимни моменти, а оние...

Неделен хороскоп од 19.03. – 25.03.2018 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела, финансискиот момент е најважен за вас. Ова е вистинското време да ризикувате. Љубов -Мило ви е вниманието кое го добивате од...

Неделен хороскоп од 12.03. – 18.03.2018 година!

ОВЕН Работа - Позитивен аспект на вашите финансиски инвестиции. Иако оваа недела се се одвива добро, побарајте стручен совет. Љубов - Со љубовта, оваа недела се...

Неделен хороскоп од 05.03. – 11.03. 2018 година!

ОВЕН Работа - Ги имате сите предиспозиции да бидете успешни, гледајте тоа да го искористите на вистински начин. Љубов - Емотивно незадоволство заради една личност која стана студена...

Неделен хороскоп од 26.02. – 04.03.2018 година!

ОВЕН Работа - Имате сила и ентузијазам најголема на свет, одете кон нова победа. Само напред. Љубов - Оваа недела мала стагнација на полето на љубовта...

Неделен хороскоп од 19.02. – 25.02.2018 година!

ОВЕН Се уште чувствувате мала блокада, не сте доволно ангажирани како што инаку би сакале. Веројатно, среда и четврток ќе ви бидат многу зафатени денови...

Неделен хороскоп од 12.02. – 18.02.108 година!

ОВЕН Работа Псохички сте подобро, што може да се види и на деловното поле, така што давате и подобри резултати кои се одразуваат на вашиот буџет. Љубов Емотивно...

Неделен хороскоп од 05 – 11.02. 2018 година!

ОВЕН Работа Добра недела за нови планови. Оваа година ја почнавте добро и ги имате сите аспекти така да продолжите. Љубов И во љубовта, исто така, добро ви...

Неделен хороскоп од 29.01. – 04.02.2018 година!

ОВЕН РаботаВи доаѓа да уништите се што градевте со години, но, некој ве спречува да ја сторите таа лудост. Размислете дали е добра идеја, да...

Неделен хороскоп од 22.01. – 28.01.2018 година!

ОВЕН Љубов Сè повеќе ќе се занимавате со вашиот приватен живот и желбата за љубов. Мали недоразбирања или грешки во чекорите, ќе бидат од минлив карактер....

Неделен хороскоп од 08.01. – 14.01.2018 година!

ОВЕН Работа Добар почеток во оваа недела, што се однесува до деловниот план - кон средината на неделата мали турбуленции, но на крајот од неделата се...

Неделен хороскоп од 25.12. – 31.12.2017 година!

ОВЕН Работа Ги средувате сметките на крајот од годината и кога сè ќе се собере, оваа година не била лоша. Затоа оваа недела дозволете си малку...

Неделен хороскоп од 18.12. – 24.12.2017 година!

ОВЕН РАБОТА Ништо не оди според планираното оваа недела, но вие имате план Б. Среќата сепак е на ваша страна. ЉУБОВ Љубовните проблеми ве мачат затоа што не...

Неделен хороскоп од 11.12. – 17.12.2017 година!

ОВЕН Работа Големите очекувања од деловното опкружување, доведоа до нетолеранција и заострување на односите во бизнисот. Спуштете ја топката, бидејќи на овој начин нема да постигнете...