Сладок мал стан [36 м2]

Ви претставуваме прекрасен мини ентериер, кој е пример за изненадувачка комбинација на добар дизајн со рационално користење на просторот. Иако е со површина од...

Библио-простор | Book and Bed Tokyo

Одлична новост за љубителите на книгите и вечните патувачи по светот и векот - Токио има убава вест да сподели во поглед на отворањето...

Ентериер во еко стил

Домаќините на овој инспиративно уреден животен простор, едногласно ја поддржале идејата за ремоделирање на нивниот стан и создавање на ентериер во еко стил. Станува...

Модерен италијански ентериер

Ви претставуваме одлично стилизиран трособен стан во Рим, кој освојува на прв поглед со својата едноставност и удобноста која ја нуди во внатрешноста. Уреден...

Стан за млада двојка [45 м2]

Визуелизацијата на домот кој ви го прикажуваме во продолжение е дело на руската дизајнерка Елена Теплова. Станува збор за стан чија примарна намена е...

Машки + Женски стан

Визуелизацијата на двата ентериери кои ви ги прикажуваме во продолжение е дело на дизајнерката Angelina Alexeeva. Станува збор за два примери за уредување на...

Стан со отворен план [46 м2]

Како да го организирате својот животен простор во стан помал од 50 метри квадратни? Многу удобно и пријатно, доколку употребите малку имагинација и добар...

Студентски дом кој е сон на секој студент!

Во Македонија студенстските домови се поправаат, но дали се поправаат во овој правец? Исто како што се модернизираат деловните згради и амбиентот во нив, исто...

Животен простор со бела основа

Неутрална палета на бои е совршена основа, ако немате идеја како да го уредите вашиот дом. Скандинавскиот ентериер, во кои ве водиме денес, е...

Еднособен стан (42 м2)

Сместен на третиот кат од старинска зграда во Гетеборг, Шведска, овој прекрасен еднособен стан е внимателно испланиран за да се максимизира животното искуство. Функционалниот...

Стан од 45 метри квадратни

Ви претставуваме ентериер со површина од 45 метри квадратни, кој е одличен пример за модерно, практично и младешко уредување на животниот амбиент. Конципиран е...

Фантастични парчиња на мебел со неочекувана трансформација

Sebastian Errázuriz, e дизајнер на мебел од New York, познат по својат талент да создаде извонреден мебел, кој може да се претвори во нешто...

Модерен ентериер со камин

Ентериерот кој ви го претставуваме ќе ви се допадне поради комбинацијата на боите и материјалите кои се користени при уредувањето. Во просторот доминира темно...

Прекрасно уреден трособен стан!

Aпартманот, кој ви го претставуваме денес содржи се што ви е потребно: убаво организиран и искористен простор, многу светлина и совршена мешавина на различни...

Како да го декорирате домот во есен!

Менувањето на годишните времиња е секогаш идеално време за да го подновите декорот во станот, посебно кога есента е во прашање, бидејќи нуди богата...

Стан кој лебди над градот

Некогашен празен и тесен простор сега трансформиран во модерен и динамичен стан кој лебди над градот. Се работи за стан со површина од само 65...