Francisco Lachowski е бразилски модел на 22 годишна возраст. На листата на топ модели е на 25тото место. Со манекенство започнал да се занимава во 2009та година, победувајќи на кастинг за модели во Сао Паоло и добивајќи договор со модната агенција Ford. Уште истата година бил дел од модните ревии на Dior Homme и Gucci во Париз и Милано.

1

3

4

5

6

Учествувал на ревиите на Versace, Dolce & Gabanna, dsquared2, Gucci, Roberto Cavalli, Thierry Mugler и Armani, бил на насловните страници на Vanity Teen, Homme Essential, Carbon Copy, Made in Brazil и Chaos, а бил дел и од кампањите на DKNY jeans, Lacoste, Armani Exchange, Etro, Dior, Dsquared и Mavi Jeans.

7

8

9

10

12

14

15

Младешките црти и природниот изглед прават многу девојки да лудуваат по него. На интернет е вистински феномен. На Google може да најдете скоро два милиони резултати од пребарувањето за него, меѓу кои и бројни фан tumblr профили. Во март оваа година го доби синот Milo, со својата свршеница Jessiann Gravel.

16

17

18

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПоткровје со микс на стилови
Следна објаваМодна ревија за миленици
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР